About        Webshop      Projects&lectures       ︎
Mark

Help ik zoek een zorgverzekering!
... en heb een zorgvraag in de geestelijke gezondheidszorg. 

Deze infographics illustreren de complexe situatie waar mensen met een hulpvraag in de (ongecontracteerde) geestelijke gezondheidszorg tegenaan lopen bij  het kiezen van een zorgverzekering . De infographics zijn een informatief hulpmiddel dat gebruikt kan worden om de grote hoeveelheid polissen te filteren op factoren die relevant kunnen zijn bij het kiezen van een polis.


*Wilt u de illustraties delen of gebruiken, graag contact opnemen voor toestemming. De illustraties zijn auteursrechtelijk beschermd.
* De genoemde verzekeraars met percentages zijn gebasseerd op de vergoedingspercentages voor vrijgevestigde zorgaanbieders  (Ambulant Kwaliteitsstatuut-II)Disclaimer: aan de informatie op de infographics kunnen geen rechten worden ontleend. De stroomdiagram geeft geen inhoudelijk advies over de keuze voor specifieke polissen maar is slechts een informatief hulpmiddel. Lezers van de infographic worden aangeraden om zich, voor het afsluiten van een polis, zelf te verdiepen in het bijbehorende polisblad van de aanbiedende verzekeraar.

All copyrights Sanne Boekel
2021 © All Rights Reserved